fbpx

In deze academy ontdek jij waar jij écht blij van wordt en hoe je de regie pakt over jouw eigen leven.

GÉK WORD JE ERVAN

Van het piekeren en malen. Van de onzekerheid en de worsteling met jezelf. Jij zit al weken niet lekker in je vel en voelt je moe, onrustig en opgejaagd. Je doet zo hard je best, maar schiet voor je gevoel genadeloos te kort. Het voelt alsof je faalt en met dat korte lontje wordt het er thuis ook niet gezelliger op.

Continu die vragen die maar door jouw hoofd blijven spoken. Wie ben ik, waar word ik blij van en wat wil ik nu écht? Soms is het alsof iedereen de antwoorden weet, behalve jij. Jij wilt van alles, maar weet tegelijkertijd niet precies wat je wilt. Terwijl jouw leven als een intercity aan je voorbij dendert, met jou erin op de automatische piloot. Je weet dat je meer in je mars hebt en knopen door moet hakken. Maar hoe maak je de juiste keuze als je zelf niet eens weet wat je nu écht wilt?

HERKEN JE DIT?

R

Jouw energie is ver te zoeken en jij gebruikt je vrije dagen om op te laden.

R

Jij hebt het gevoel geleefd te worden en denkt regelmatig: is dit het nu?

R

Jij wilt weten wat je nu écht leuk vindt en waar jij energie van krijgt, zonder je daarbij te laten leiden door verwachtingen van anderen of van jezelf.

R

Jij wilt ontdekken wat belangrijk voor jou is, zodat je gemakkelijker keuzes kunt maken en knopen kunt doorhakken.

mariska-slootweg

Mariska (33):

“Mijn hele werkende leven is vergelijkbaar met een sneltrein, die maar doordendert en met open deuren. Als dolende dertiger en jonge moeder, kwamen voor mij de vragen: “Wat vind ik nou echt leuk?”, “Word ik ECHT blij van wat ik nu doe?” regelmatig naar voren. Na het zien van de herkenbare webinar was ik gelijk getriggerd om meer te ontdekken over mijn drijfveren.

Uiteindelijk ben ik superblij met de stappen die ik heb kunnen maken in het coachtraject, dankzij Joanne. Ik heb ontdekt wat ik leuk vind, waar ik goed in ben en om vertrouwen te hebben in de keuzes die ik maak. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik een carrière switch heb gemaakt waar ik heel blij van word.

Ik zou Joanne als coach aanraden aan elke dolende dertiger. En in mijn geval aan alle jonge mama’s in mijn omgeving, die opzoek zijn naar de balans tussen: Jezelf zijn, partner zijn, mama zijn en daarnaast energie halen uit een toffe passende job!”

GELUKKIG KAN HET OOK ANDERS

Hoe fijn zou het zijn als jij precies weet wat je wilt? Als jij weet wat je leuk vindt en waar jouw kracht ligt. Als jij werk doet waar je goed in bent en waar je energie van krijgt. Omdat je weet waar jij écht blij van wordt. Geloof me, dan wordt alles gemakkelijker. En ervaar jij zoveel meer energie, zelfvertrouwen en veerkracht.

Het begint bij weten wie jij bent en waar je energie van krijgt. Het probleem is alleen dat je er zelf vaak niet uitkomt, omdat je al zo lang aan het puzzelen bent. En een blinde vlek hebt ontwikkeld voor je eigen drijfveren, kwaliteiten en talenten. Daarom heb je iemand nodig die daar feilloos doorheen prikt en je de juiste vragen stelt. En je een liefdevolle schop onder je kont geeft, als je het nodig hebt.

HOE ZIET JE LEVEN ER DAN UIT?

R

Jij ervaart zoveel meer rust en ontspanning, omdat je vertrouwt op jezelf en de keuzes die jij maakt.

R

Gaat elke dag met plezier naar je werk, omdat je precies weet waar jouw kracht ligt en waar je energie van krijgt.

R

Jij zit zelf aan het stuur in je eigen leven, zonder dat je continu bezig bent met wat anderen hiervan denken.

R

Weet wat jij écht belangrijk vindt, zodat je gemakkelijker keuzes maakt en de knoop doorhakt waar je al zolang tegenaan hikt.

sabine-gerritsen

 

Sabine (34):

Ik merkte een enorm energielek en ik wilde weten waar ik mijn energie vandaan haal. Wel vroeg ik me af of een coach nou echt bij mij pastte. Ik ben een enorm nuchter persoon en ik wist niet of dit wel zin had. Door ervaring van anderen heb ik de stap toch genomen.

Ik koos voor Joanne, omdat Joanne dezelfde struggle heeft ervaren. Zij praat uit ervaring en is een enorm nuchtere, enthousiaste coach. Iemand die gerichte vragen stelt en niet bang is om jou je valkuilen in te laten zien.

Van Joanne heb ik geleerd om af en toe stil te staan en niet altijd door te willen gaan. Ik had geen idee, maar hierdoor ken ik mijn krachten en weet ik waar ik mijn energie vandaan haal. Alleen dat is al een enorme vooruitgang. Sinds kort heb ik een nieuwe baan, waar ik echt enorm veel energie uithaal. Ik merk dat ik door de begeleiding nog steeds naar mezelf luister (even rust pak) en hierdoor mezelf niet voorbij loop. Echt een aanrader.

Coaching is een stok achter de deur. Het werkt echt! Joanne heeft mij enorm geholpen en was voor mij de perfecte coach. Geen “zweverigheid“. Absoluut doodeng was het, maar elke stap was mooi. Ik raad Joanne aan iedereen aan, maar vooral aan de dertigers. Die alsmaar maar moeten en niet weten wat ze nou precies willen.”

ZO GAAN WE HET DOEN

In dit coachtraject houd ik je een spiegel voor. Samen gaan we op ontdekkingstocht naar jouw persoonlijke drijfveren, kwaliteiten én ontwikkelpunten. En tackelen we de beren op jouw weg.

In 6 stappen neem ik je op sleeptouw met korte, praktische video’s en precies die tools en opdrachten waarmee ik al zoveel vrouwen aan meer energie, rust én ontspanning heb geholpen. De combinatie met 4 persoonlijke 1-op-1 coachsessies geeft jou de verdieping die jij nodigt hebt, om nu écht de stap te zetten. Ik ben jouw sparringpartner én cheerleader tijdens het gehele proces. Zo werk jij in jouw eigen tijd en tempo aan jezelf en kun jij bewuste keuzes maken die bij jou passen.

En heb je wat extra motivatie nodig? In de tussentijdse Q&A sessie ontmoet je anderen die met precies dezelfde vragen zitten. You’re not alone!

DIT IS ALLEEN VOOR JOU ALS JIJ

R

In je eigen tijd en tempo met bewezen tools wilt ontdekken wie je nu écht bent en waar jij blij van wordt.

R

Twijfelt aan jezelf en over de volgende stap in jouw loopbaan en wilt ontdekken welk werk nu écht bij je past.

R

Bereid bent om te investeren in jezelf en 100% gemotiveerd bent om kritisch naar jezelf te kijken.

R

Besluit dat dit het moment is om te kiezen voor jezelf en niet te wachten op een beter moment, dat stiekem toch nooit komt.

DE 6 STAPPEN NAAR SUCCES

1: KICKSTART

LEVENSCIRKEL

De Kickstart geeft je een APK voor jouw leven. Waar ben je blij mee en waar wil je aan werken? Jij krijgt inzicht in jouw ontwikkelpunten, als vertrekpunt voor jouw persoonlijke doelen en next step.

2: ENERGIEBALANS

WAAR JE ENERGIE VAN KRIJGT

Waar gaan jouw ogen van stralen en waar loop je compleet op leeg? Als jij beter luistert naar je lichaam kun je voelen welke keuze voor jou klopt. En de energie weer door je lichaam voelen stromen.

i

3: PERSOONLIJKE DRIJFVEREN

WAAROM JE DOET WAT JE DOET

Wat vind jij nu écht belangrijk in je leven? Door inzicht te hebben in jouw persoonlijke drijfveren, kwaliteiten en ontwikkelpunten, kun je keuzes maken die écht bij je passen.

4: KWALITEITEN EN TALENT

WETEN WAAR JE GOED IN BENT

Jij gaat aan de slag met jouw persoonlijke kracht én talenten. En schakelt anderen in om jouw blinde vlek te ontdekken. Het resultaat? Inzicht in jouw unieke talent en top 8 kwaliteiten.

v

5: OVERTUIGINGEN

WAT JE JEZELF VERTELT

De juiste mindset is super belangrijk. Waarin houd jij jezelf tegen? Door te pinpointen waarin jij jezelf belemmert, kun je straks alle luiken openzetten om écht het maximale uit jezelf te halen.

Z

6: WERK DAT BIJ JE PAST

DOEN WAAR JE BLIJ VAN WORDT

Tijd voor actie! De eerste stappen heb je al gezet. Hoe ga je voor maximaal resultaat? Je krijgt inzicht in welk werk écht bij je past en hoe je een context kunt creëren waarin jij het beste uit jezelf haalt.

emma-ploeger

 
Emma (30):

“De praktische aanpak van Joanne spreekt mij aan. Geen eindeloze gesprekken over ‘vroeger’ maar pragmatisch kijken naar de toekomst, met allerlei leuke opdrachten en tools. Daardoor heb ik vooral veel geleerd over mezelf. Dus hoe ik in elkaar zit en ben me meer bewust geworden van wat mijn kwaliteiten en valkuilen zijn. Ook vond ik het heel waardevol om te kijken naar mijn belemmerende gedachten, want om me daarvan bewust te zijn helpt me bij het maken van de volgende stap in mijn carriere, maar ook in de rest van mijn leven. 

Ik vind Joanne een topcoach en zou haar bij iedereen die een volgende stap in zijn of haar carriere wil maken aanraden. Ik vind het ook fijn dat Joanne ‘ervaringsdeskundige’ is, omdat ze iets soortgelijks heeft meegemaakt. Joanne heeft echt haar ‘roeping’ gevonden en dat straalt ze ook uit. Ze gaat er 100% voor en dat is zichtbaar!”

DIT ZIT ER ALLEMAAL BIJ

 

 

TOEGANG TOT DE START 2 SPARKLE ACADEMY
Z
4 PERSOONLIJKE 1-OP-1 COACHSESSIES
LIVE Q&A SESSIE MET ANDERE MOEDERS (ONLINE)
b
PERSOONLIJKE DRIJFVERENTEST
KORTE, PRAKTISCHE VIDEO'S (MAX. 10 MINUTEN)
INTERESSANTE BONUSVIDEO'S

JOUW INVESTERING

Even overleggen?

Omdat ik het belangrijk vind dat jij de goede keuze maakt én wil checken of wij een match zijn, hebben we altijd eerst persoonlijk contact. Plan daarom een gratis intake. De intake duurt 30 minuten en kan online (via Zoom) of telefonisch.

14 dagen niet goed? Geld terug

Ik sta 100% achter deze academy en de kwaliteit die ik lever. Is het toch niet wat je ervan had verwacht? Dan ontvang je binnen 14 dagen na toegang zonder gedoe je geld terug.

AAN HET EIND HEB JE DIT BEREIKT

=

Weet jij waar je écht blij van wordt en waar jij energie uithaalt.

=

Ken jij jouw persoonlijke kracht en weet je welk werk daarbij past.

=

Weet jij wat je écht belangrijk vindt en welke keuzes je moet maken.

=

Weet jij wie je bent en waar je voor staat, zonder je hierin te laten leiden door verwachtingen van anderen.

=

Kun je vertrouwen op jouw eigen keuzes én op jezelf.

=

Ervaar je meer rust en ontspanning, vanuit vertrouwen in jezelf en de keuzes die jij maakt.

susanne-thierry

 

Suus (34):

“Van tevoren heb ik getwijfeld om contact te zoeken omdat ik niet goed wist wat ik kon verwachten. Omdat ik zo “vast” zat heb ik toch contact opgenomen met Joanne en uiteindelijk was het een superervaring. Joanne stelt de juiste vragen waardoor je nieuwe en soms verrassende inzichten krijgt. Voor mij persoonlijk is er veel veranderd en ben ik een betere versie van mijzelf geworden. Het resultaat is dat ik de regie over mijn leven terug heb. Ik heb rust ingebouwd en maak bewust keuzes.

OVER MIJ

 

Ik ben Joanne Beekman, voorheen de eeuwige perfectionist én twijfelaar, tegenwoordig Life- en loopbaancoach voor jonge, ambitieuze vrouwen. Op de dag dat ik de magische 30 bereikte, nam ik een free fall. Hangend aan een parachute vloog mijn leven aan me voorbij en besloot ik dat ik het anders ging doen.

Helaas moest ik eerst door een diep, donker dal. Ik zat veel in mijn hoofd, twijfelde aan mezelf en vroeg mezelf af: waarom kost het mij zoveel energie? Terwijl het anderen zo gemakkelijk af leek te gaan.

I learned my lessons, werd moeder van 2 prachtige kids en ontdekte de powervrouw in mezelf. Na 10 jaar in de online marketing, koos ik ervoor om mijn droom te volgen. Nu, ruim 5 jaar later, ervaar ik nog elke dag het verschil in zelfvertrouwen, veerkracht én energie. Meestal dan, want het moederschap is naast intens genieten ook intens zorgen en – soms- intens slaapgebrek.

Daarom ben ik naast Life- en Loopbaancoach, ook jouw sparringspartner én cheerleader in de keuzes die jij maakt. Ik stippel de route uit, jij zit aan het stuur! Weg met dat energielek, de onzekerheid en de onrust en op naar een leuker leven vanuit rust en ontspanning.

VEELGESTELDE VRAGEN

Zijn de 1-op-1 coachsessies digitaal of face to face?

Ik geloof dat jij het beste aanvoelt wat voor jou werkt. Face to face kijken wij elkaar in de ogen, of juist niet als we afspreken voor een fijne wandeling in de natuur. Online is een uitkomst als je verder weg woont en werkt ook heel fijn. Kortom, in overleg is veel mogelijk.

Hoeveel tijd kost het me om dit coachtraject te volgen?

De Start 2 Sparkle academy bestaat uit een combinatie van video’s en praktische opdrachten in het werkboek die je in minimaal 8 weken doorloopt. Gemiddeld ben je per week 1 tot 2 uur bezig.

De persoonlijke 1-op-1 coachsessies plan je tussendoor en duren 1,5 uur. Het grote voordeel is echter dat jij zelf bepaalt hoe snel jij door de stappen heenloopt.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, je kunt in 3 termijnen betalen. Gebruik hiervoor de code TERMIJNEN bij het afrekenen. Dan betaal je nu € 358,- en daarna 2 keer hetzelfde bedrag verdeeld over enkele weken. In dit geval betaal je een paar euro aan administratiekosten.

Hoe lang krijg ik toegang tot deze academy?

Je krijgt een jaar toegang tot deze academy, inclusief alle nieuwe video’s en eventuele bonussen.

Kun je wat meer vertellen over de Q&A sessie?

Tijdens de Q&A sessie ontmoet je anderen die met precies dezelfde vragen als jij zitten. You’re not alone! Tijdens de Q&A sessie kun je al je vragen stellen aan mij (of aan elkaar). Deze sessie is online via Zoom en plannen we in onderling overleg.

Wat nu als ik tijd te kort kom?

Het grote voordeel van deze academy is dat je hem in je eigen tempo en tijd online kunt doorlopen. De 1-op-1 coachsessies plannen we in overleg en daarom bepaal jij jouw eigen tempo. Je hebt een jaar de tijd om de academy te doorlopen.

Wat als ik niet tevreden ben over deze academy?

Ik sta 100% achter deze academy en de kwaliteit die ik lever. Is het toch niet wat je ervan had verwacht? Dan ontvang je binnen 14 dagen na toegang zonder gedoe je geld terug.

Is deze academy alleen bedoeld voor vrouwen?

Het merendeel van mijn klanten is vrouw en qua leeftijd tussen de 25 en 40 jaar. Maar ben je als man geïnteresseerd, dan ben je absoluut welkom! Inhoudelijk is de academy niet per se op vrouwen ingestoken en de thema’s zijn ook voor mannen heel herkenbaar.